انتشارات هدهد

hodhod publication

انتشارات هدهد

hodhod publication

انتشارات هدهد

محمد حسین صادقی
مدیر انتشارات هُدهُد ایران
**************
هدهد ، پیام آور عشق و فرزانگی
مشاوره ، ویرایش و چاپ کتاب
افست - دیجیتال
**************
Mohammad Hossein Sadeghi
Manager of Hodhod Publication
Hodhodzar@gmail.com
09176112253

هر تعرضی،پاسخی سخت وپشیمان کننده دارد

پنجشنبه, ۲۹ تیر ۱۴۰۲، ۱۱:۴۲ ب.ظ

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح : قطعاً در هر مرزی و در هر جایی اگر نسبت به مرزهای کشور و یا منافع جمهوری اسلامی تعرضی صورت بگیرد، نیروهای مسلح در گام نخست پاسخ مقتدرانه و پشیمان‌کننده‌ای را به دشمن خواهند داد و متعاقباً در گام بعدی همه ملت ایران به‌طور یکپارچه در برابر دشمن با تمام قوا ایستادگی و متجاوز را نابود خواهند کرد که البته این را همه دنیا می‌داند و دلیل امنیت کشورمان عمدتاً همین موضوع است.

۰۲/۰۴/۲۹
انتشارات هدهد - Hodhod publication

ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.