انتشارات هدهد

hodhod publication

انتشارات هدهد

hodhod publication

انتشارات هدهد

بسم الله الرحمن الرحیم
«لَهُمُ البُشری فِی الحَیوٰةِ الدُنیا و فی الاخره، لا تبدیلَ لِکلماتِ الله ، ذالک هُوَ الفُوْزُ العَظیم» (یونس 64) آنها را پیوسته بشارت است هم در حیات دنیا (به مکاشفات در عالم خواب) و هم در آخرت (به نعمتهای بهشت). سخنان خدا را تغییر و تبدیلی نیست، این است فیروزی بزرگ.
=========================
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوانِ وَ تَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ اسْتَــقْــبَلَ الْفَرْقَدانِ وَ بَلِّغْ روحَهُ وَاَرْواحَ اَهْلِبَــیْـتِهِ مِنَّا التَّحِیَّةَ وَالسَّلامِ.
بار خدایا بر آقای ما حضرت محّمد و آلش درود فرست به عدد اختلاف رنگها و به عدد سپیده صبحها و زردی غروبهایی که آمده و خواهد آمد و به عدد تکرار شب و روز و به تعداد ستاره هایی که طلوع می کنند و به محضر روح پیامبر اکرم و ارواح طیبّه اهل بیت او از طرف ما درود و سلام برسان.
========================
ارادتمند و ملتمس دعا : غلام غلامان اهلبیت
محمد حسین صادقی - مدیر انتشارات هدهد
شماره مجوز از وزارت ارشاد : ۹۹۹
مذهبی، آموزشی، هنر و ادبیات
09176112253
*************
هدهد ، پیام آور عشق و فرزانگی
مشاوره ، ویرایش و چاپ کتاب
افست - دیجیتال
**************
Mohammad Hossein Sadeghi
Manager of Hodhod Publication
Hodhodzar@gmail.com
00989176112253

به نام خدا ، با سلام و عرض ادب

این مطلب نیاز به تصحیح و ویرایش دارد. ارادتمندهدهد

در متن زیر مخاطبم تمام مسلمین هستند جز وهابیون که هیچ منطقی جز تکفیر و خشونت ندارند.

چرا عربستان پسوند سعودی دارد ؟

وهابیت حرف جدیدی ندارد، تندروی های تاریخی آنها سابقه دار است.

* در زمان خاصی شرایط فراهم شد و برای حاکم شدن گروهی خاصی (آل سعود) فرقه ای ابزاری که در خدمت سیاست قرار گرفت و گسترش یافت.

عربها هم مثل ملتهای دیگر در تاریخ خود خونریزی ها و جنگهای زیادی در داخل کشورشان برای دستیابی به حاکمیت داشته اند که جنگهای وهابیون جزو آنهاست ، این جنگها عقیدتی نیستند بلکه سیاسی اند

طرف وهابیها شیعیان نیستند آنها تمام گروههای دیگر را کافر دانند و می کشند و کشته اند

در جده ابتدای تاریخ را باید به نظاره نشست، قبر حوا، مادر بزرگ تمام مردی که به او وصلند و یکدیگر را نمی شناسند. بزرگترین عامل وحدت جهانیان...

کشوری به ظاهر اسلامی و در باطن در سیطرۀ ماهواره ها.

نام هیچ کشوری در جهان پسورد خاندان ندارد جز عربستان که پسوند سعودی دارد. من متحیرم که عربها چگونه این تک تمام را بر می تابند.

سعودی ها مردمی بدوی و بیابانگرد که  بخاطر نفت به ثروت و قدرت رسیده اند..

در عربستان تا بوده و نبوده جنگ و خونری بین قبایل و طوایف مختلف وجود داشته و گاهگاهی دین بر این حکومت های منطقه ای حکمفرما بوده است.

اختلافات تاریخی مسلمین حل نشدنی است پس بهتر است به گذشته بر نگردیم، هرکس هر گذشته ای دارد برای خودش.

با فلسفه و کلام هم مشکل ما حل نخواهد شد پس هر کس هر فلسفه و کلامی دارد باز هم برای خودش.

چهار رکن بزرگ اشتراک مسلمین عبارتند از :

1- ایمان به وحدانیت خداوند تبارک و تعالی

2- ایمان به خاتمیت نبوت حضرت محمد ص

3- ایمان به معاد و روز قیامت

4- اعتقاد به وحی بودن قرآن کریم

اختلاف اساسی تشیع و دیگران در امامت است.

ما به ائمه دوازده گانه ایمان داریم آنها به خلفای راشدین، این هم هر کس برای خودش

بقیه اختلافات ما جزئی و کوچکند و در مقایسه با این چهار رکن اصلاً قابل قیاس نیستند.

این اختلاف سلیقه ها هم هرکس برای خودش.

در اصل ما بخاطر آن چهار رکن است که مسلمان خوانده می شویم و تمام مسلمین در این چند رکن که تقریباً هشتاد درصد اعتقادات ما را در بر می گیرد مشترکند و هیچگونه اختلافی ندارند، حال باید پرسید چرا با این همه اشتراک این قدر از هم دوریم.

اگر مردم جهان ببینند که اسلام توانسته با روح زیبای خود عدالت جهانی را رقم بزند و حق وتو را حذف کند به اسلام خواهند گروید.

 در این رابطه لازم است تبلیغات تازه مسلمانها زیاد شود.

کشورهای اسلامی استقلال سیاسی یکدیگر را محترم بشمارند و به قوانین یکدیگر احترام بگذارند.

هر مسلمان (حداقل) یک سایت یا وبلاگ داشته باشد و دو اصل را دائماً ترویج کند:

1- پرهیز از تفرقه

2- صلح وهمزیستی مسالمت آمیز

جلات دائمی متفکرین اسلامی و بویژه نمایندگان بعثه های کشورهای مختلف.

اسلام بعنوان منجی بشر و حامی سعادت کل بشریت باید دائماً تبلیغ و مطرح گردد. در عمل و شعار. طوری که همه به مسلمان بودن خود افتخار کنند.

زیبائی روح اسلام را باید در عمل باید منصه ظهور کشاند تا نگویند اسلام عامل بدبختی مسلمین است.

4

ظاهراً اکثر کشورهای اسلامی  با اسرائیل مخالفند بویژه ایران و عربستان.

در عربستان یکی از ادعیه خطبه های جمعه و جماعات، دعا برای نابودی اسرائیل است در عین حال عربستان را بطه سیاسی خوبی با امریکا دارد در حالیکه میداند حکومت امریکا توسط صهیونیسم جهانی اداره می شود، یعنی دشمنی عربستان با اسرائیل فقط در ظاهر است.

این را داشته باشید تا به نکته بعد برسیم.

یکی از بیعدالتی های جهان، داشتن حق وتوی بعضی از کشورها در سازمان ملل متحد است.

از این بیعدالتی همه جهانیان رنج میبرند و هیچ عقل سلیمی آن را نمی پذیرد. تلاش برای لغو حق وتو وظیفه تمام دولتها و ملتهاست ولی این ایده ولی این ایده فقط از یک طریق عملی خواهد شد: از طریق اتحاد کشورهای اسلامی و اِعمال نفوذ آنها در سازمان ملل از طریق مذاکرات سیاسی، روشنگری جهانی و نهایتاً تحریم آن کشورها.

 اینکار توسط ادیان دیگر یعنی مسیحیت و یهودیت هرگز انجام نخواهد شد چون دارندگان حق وتو به یکی از این دو دین ظاهراً یا باطناً ایمان دارند و لذا تنها جوامع اسلامی با بیش از یک میلیارد و نیم جمعیت و داشتن ذخائر مادی و معنوی خداداد می توانند نسبت به رفع این ظلم بزرگ اقدام کنند و حق و تو را لغو نمایند و عدالت جهانی را جایگزین آن نمایند.

اما کشورهای اسلامی هم همیشه دچار تفرقه و جنگهای نیابتی و درگیری و خونریزی های دیکته شده هستند و به نظر می رسد توان متحد شدن ندارند. این خواسته دشمن است و دشمن روی آن شدیداً کارمی کند.

اگر خادم حرمین شریفین منادی این وحدت جهانی شود و به قدرت مسلمین اتکا کند می تواند بعنوان بزرگترین مصلح جهانی در سطح جهان شناخته شود.

و اگر عربستان اینکار را انجام ندهد بقیه کشورها با شکست مواجه خواهند شد و یا با تاخیر فراوان به یک پیروزی ناقص خواهند رسید.

خادم حرمین شریفین باید در نظر در داشته باشد که ممکن است در این راستا دچار مشکلاتی از ناحیه امریکا شود ولی اگر به قدرت و عزت مسلمین تکیه داشته باشد خیر دنیا و آخرت را نصیب خود خواهد کرد و یکی از آرزوهای رسول خدا را که اتحاد مسلمین است بر آورده خواهد کرد و پس از تاریخ اسلام اولین کسی خواهد بود که ردای وحدت را در بر جوامع اسامی خواهد پوشاند و اگرچه حمایت امریکا را از دست می دهد ولی حمایت سیاسی و اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی تمام کشورهای اسلامی را به دست خواهد آورد و بعنوان بزرگترین اصلاحگر تاریخ اسلام تا قیامت مطرح خواهد شد و بر تنشهای کشورش نیز غلبه خواهد کرد در غیر اینصورت او هم به جمع رفتگان می پیوندند و زمان این کار را انجام خواهد داد.

برای رسیدن به این صورت یک ایده میتواند محور تمام فعالیتها باشد و آن این است که ما نمی توانیم گذاشته را تغییر دهیم ولی آینده را باید تغییر دهیم قربة الی الله .

یعنی باید عوامل تفرقه زای گذشته را کنار بگذاریم و با حفظ حرمت یکدیگر و احترام متقابل  بسمت وحدت جهانی و رفع ظلم در جهان پیش برویم.

این همان کاری است که قدرتمندترین شخصیت جهان اسلام معاصر یعنی مرحم امام خمینی درد آن را در ابتدای قرن پانزدهم شروع کرد و شیعیان را به اقتدا به ائمه جماعات عربستان فرا خواند و مقام معظم رهبری نیز با تمام توان این حرکت را تاکنون ادامه داده است ولی از آنجا که رژیم عربستان چهل و چند سال است منتظر سرنگونی جمهوری اسلامی است هنوز نتوانسته فحوای کلام و پیام امام خمینی را درک کند. عربستان به عنوان عروسک خیمه شب بازی و یا گاو شیرده امریکا برای سرنگونی رژیم جمهوری اسلامی شدیداً فعالیت و لحظه شماری می کند و فهمیده است که هرگز به این اوهام نخواهد رسید. پس بهتر است با واقع بینی پرچم اصلاحات و اتحاد مسلمین را به دوش بکشد.

چهار امر لازم:

1-کنار گذاشتن تمام اختلافات عقیدتی و سیاسی، تاریخی و جغرافیائی

2- اقتصاد مشترک

3- رسانه های انبوه مشترک

4-اتحاد با بقیه ادیان و کشورهای دیگر

چگونه می شود به این هدف رسید؟ چند سال وقت لازم است؟ چه کسی باید شروع کند؟ چگونه باید احساس نیاز بین مسلمین بوجود آید؟ با چه زبانهانی و چه ابزاری باید تبلیغ شود؟

به راستی، با وجود اینهمه متفکر و اندیشمند در جهان اسلام چرا تاکنون این هدف عالی اجرا نشده است؟ آیا اصلاً اجرا شدنی است؟

2

اولین مخالفین طرح متحد سازی مسلمین و ادیان و مذاهب در وحله اول برخی از روحانیون تندر هستند.

در کشور ما اگرچه جنگ نیست و یا جنگ فیزیکی نیست ولی جنگی بدتر بنام فساد اداری و اعتیاد و بیکاری در جریان است که شایسته کشور قدرتمند و پر برکتی مثل ایران نیست.

چیزی که باید درد کشورهای اسلامی را درمان کند اسلام است. اسلام چیست؟ ایمان به یگانگی خدا و نبوت آخرین پیامبر الهی

وضعیت مسلمانان و کشورهای اسلامی با توجه به دستورات اسلام باید بهترین وضعیت در جهان باشد ولی نیست چون به اسلام عمل نمی شود و یا فقط به ظاهر آن عمل می شود.

اهداف را تعریف کنند و هر سال یا هرچند  سال به یک هدف برسند.

ما باید با اسلام به سعادت برسیم و جهان را با اسلام به سعادت برسانیم.

 

چرا با اینهمه متفکر .... چون متفکرین در رأس کار نیستند.

 

متحد سازی جهان اسلام نه به معنای وحدت جغرافیائی است نه به معنای وحدت اعتقادی بلکه به معنای وحدت اجتماعی و سیاسی است. یعنی هر کسی در کشور خود و با عقیده خود به فکر سعادت مسلمانان دیگر نیز باشد.

و این رویه فکری آغازگر برنامه های عملی هم باشد.

1

بزرگترین آرزوی پدر یک خانواده سعادت فرزندان است هیچ پدری دلش نمی خواهد اولادش با هم در جنگ و ستیز باشند.

رسول خدا پدر این است است و بزرگترین آرزویش سعادت امتش است و دلش نمی خواهد که اولادش با هم بجنگند آنهم با پرچمی که نام او بر آن نقش بسته است.

 وقتی که هم می گویند اشهد ان محمد رسول الله... دارند اساسی ترین و مهم ترین و زیباترین ترین وجه اشتراک خود را به نمایش می گذارند و حداقل همین یک اشتراک فکری و فرهنگی که بعد از لا اله الا الله بزرگترین اشتراک است میتواند هادی آنها برای وحدت باشد. و از این مهم تراشهد ان لا اله الا الله است یعنی تمام ادیان جهان و مؤمنین به خدا در سراسر جان می توانند تحت این شعار مشترک با هم متحد شوند و در کمال آرامش با هم زندگی مسالمت آمیز داشته باشند چه رسد به مسلمین که این دو شعار بزرگ الهی و انسانی را با هم دارند.

و تمام شور بختی ما بخاطر نفهمیدن روح پیام این دو شعار است و تا کی نباید بفهمیم تا کی باید نفهمیم؟

بارها از طرف روشنفکران اسلامی بحث اتحاد امت اسلامی مطرح شده و  مشغول بذر اتحاد پاشیدن شده اند ولی وضعیت فعلی جهان اسلام به ما می گوید که هنوز تا رسیدن به هدف اصلی راه دور و درازی داریم. دراین رابطه احساس نیاز نشده،  درد را درک نمی کنیم، همه فکر می کنند وضعیت باید شد که هست.

همه گرفتار دردها و مشکلات خود هستند، عزت اسلامی و اتحاد مسلمین بعنوان یک  نیاز در جوامع اسلامی مطرح نیست.

اینهمه پیشرفت های علمی و اقتصادی هم دردی را دوا نکرده است و شاید آنها را از هم دورتر کرده است. چرا نباید ملل اسلامی چندین ماهواره مشترک با اهداف متحد کرده مسلمین داشته باشد؟ چرا ثروت جهان اسلام صرف جنگها و ویران کردن زیرساخت های اقتصادی یکدیگر می شود؟

این مطلب نیاز به تصحیح و ویرایش دارد. ارادتمندهدهد

لطفاً نظر شریفتان را ارسال فرمائید

عزیزان علاقمند می توانند کتاب عَنقای لاهوت، درباره ارتباط زرقان و سید نسیمی را از اینجا بصورت صلواتی دانلود و مطالعه فرمایند. 160 صفحه در قطع وزیری، مصور، نشر هدهد، چاپ اول، تابستان 1397

والسلام – ارادتمند : محمد حسین صادقی – مدیر انتشارات هدهد، آثار دیگر  صلواتی هدهد

۰۲/۱۰/۲۲
انتشارات هدهد - Hodhod publication

ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.