انتشارات هدهد

hodhod publication

انتشارات هدهد

hodhod publication

انتشارات هدهد

بسم الله الرحمن الرحیم
«لَهُمُ البُشری فِی الحَیوٰةِ الدُنیا و فی الاخره، لا تبدیلَ لِکلماتِ الله ، ذالک هُوَ الفُوْزُ العَظیم» (یونس 64) آنها را پیوسته بشارت است هم در حیات دنیا (به مکاشفات در عالم خواب) و هم در آخرت (به نعمتهای بهشت). سخنان خدا را تغییر و تبدیلی نیست، این است فیروزی بزرگ.
=========================
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوانِ وَ تَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ اسْتَــقْــبَلَ الْفَرْقَدانِ وَ بَلِّغْ روحَهُ وَاَرْواحَ اَهْلِبَــیْـتِهِ مِنَّا التَّحِیَّةَ وَالسَّلامِ.
بار خدایا بر آقای ما حضرت محّمد و آلش درود فرست به عدد اختلاف رنگها و به عدد سپیده صبحها و زردی غروبهایی که آمده و خواهد آمد و به عدد تکرار شب و روز و به تعداد ستاره هایی که طلوع می کنند و به محضر روح پیامبر اکرم و ارواح طیبّه اهل بیت او از طرف ما درود و سلام برسان.
========================
ارادتمند و ملتمس دعا : غلام غلامان اهلبیت
محمد حسین صادقی - مدیر انتشارات هدهد
شماره مجوز از وزارت ارشاد : ۹۹۹
مذهبی، آموزشی، هنر و ادبیات
09176112253
*************
هدهد ، پیام آور عشق و فرزانگی
مشاوره ، ویرایش و چاپ کتاب
افست - دیجیتال
**************
Mohammad Hossein Sadeghi
Manager of Hodhod Publication
Hodhodzar@gmail.com
00989176112253

حیاتناالحسین، شعار امسال راهپیمائی اربعین

پنجشنبه, ۱۹ مرداد ۱۴۰۲، ۰۱:۳۵ ب.ظ

توضیحات ایرنا در مورد سفر زیارتی اربعین.....‌در ادامه مطلب

تهران- ایرنا- ستاد فرهنگی اربعین بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب و توصیه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی، در هماهنگی با دولت عراق، شعار «حیاتنا الحسین» را به عنوان شعار اربعینی امسال انتخاب کرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، مجید میراحمدی رییس ستاد مرکزی اربعین روز دوشنبه در حاشیه جلسه ستاد مرکزی اربعین با اشاره به موضوعات مطرح شده در این جلسه گفت: ثبت نام زائرین در سامانه سماح از فردا - سوم مرداد - ۱۰ صبح آغاز می‌شود.

وی مبلغ تعیین شده برای بیمه زائران را به ازای هر نفر ۳۵ هزار تومان اعلام کرد اما مبلغ پرداختی بیمه‌گر بین ۴۰ تا ۷۰ درصد افزایش خواهد داشت.

 با توجه به گرمای هوا مرز باشماق و خسروی مرزهای مناسب تری برای تردد خواهد بود

رئیس ستاد مرکزی اربعین اضافه کرد: در توافق با طرف عراقی، مرز تمرچین و مرز خسروی به صورت ۲۴ ساعته خواهد بود. با توجه به حجم گرمای امسال، مرز باشماق و خسروی مرزهای مناسب تری برای تردد خواهد بود.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور افزود: افزایش قابل توجه گیت‌های خروج کشور نیز پیش‌بینی شده است. آنچه که ما را نگران می‌کند، تعداد وسایل حمل و نقل عمومی است. جابجایی بیش از ۴ میلیون زائر بسیار دشوار است،با دستور رئیس جمهور در صورت امکان اتوبوس‌هایی از کشورهای همسایه به صورت موقت به خدمت بگیریم و همچنین از ظرفیت تاکسی‌های اینترنتی هم برای حمل و نقل زائران استفاده کنیم.

وی ادامه داد: توصیه ما به استفاده زائران از وسایل نقلیه شخصی است. به این منظور پارکینگ‌هایی پیش بینی شده است. 

میراحمدی ادامه داد: با توجه یه اینکه وسایل نقلیه شخصی ظرفیت پنج نفر مسافر را دارد، پیشنهاد ستاد مرکزی اربعین، ایده «نذر مسافر» است که نحوه آن اطلاع‌رسانی می‌شود. 

رئیس ستاد مرکزی اربعین تصریح کرد: گذرنامه اربعین برای کسانی که به هر نحوی فاقد گذرنامه هستند، در ماه محرم و صفر قابل استفاده است. البته شرط آن ثبت نام در سامانه سماح است. 

 

بانک مرکزی پیش بینی‌هایی برای تامین ارز زائران اربعین انجام داده است

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور گفت: بانک مرکزی پیش بینی‌هایی برای تامین ارز زائران اربعین انجام داده است که در جلسه امروز مصوب شد و نحوه دریافت آن، اطلاع‌رسانی می‌شود.

معاون وزیر کشور با بیان اینکه اربعین سفری ارزان است اما رایگان نیست؛ تأکید کرد: زائران برنامه‌ریزی مناسب برای مدیریت منابع مالی خود داشته باشند. ما هم به دنبال این هستیم که به نحو مطلوبی ارز دولتی به زوار اختصاص دهیم.

وثیقه‌ای برای سفر اربعین مشمولان خدمت وظیفه لازم نیست

میراحمدی در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا درباره نحوه سفر سربازان و مشمولان وظیفه در ایام اربعین، تصریح کرد: برای سفر زیارتی اربعین، مشمولان خدمت وظیفه مانند سال گذشته عمل خواهد شد و وثیقه‌ای لازم نیست.

وی با بیان اینکه موکب‌های عراقی از دهم ماه صفر فعالیت خود را آغاز خواهند کرد؛ گفت: برخی از زوار که سال گذشته قبل از دهم به عراق رفته بودند از نبود موکب‌ها گلایه داشتند تصمیم گرفتیم امسال هم موکب‌داران عراقی فعالیت خود را زودتر آغاز کنند و موکب‌های ایرانی هم از ابتدای ماه صفر خدمات خود را عرضه کنند. 

رئیس ستاد مرکزی اربعین یادآور شد: زائرانی که زودتر رفتند و زودتر بازگشتند تجربه بهتری از سفر زیارتی اربعین داشتند.

میراحمدی در ادامه گفت: بسیاری از ایرانیان در کربلا به مدت چند روز استقرار پیدا می‌کنند که این مسأله هم برای خودشان و هم برای دیگر زائران و میزبانان ایرانی و عراقی مشکلات زیادی را ایجاد می‌کند. من از زائران خواهش می‌کنم مدت ماندگاری خود در عراق را کاهش دهند.

رئیس ستاد مرکزی اربعین گفت: سال گذشته تا ۴۸ ساعت قبل از اربعین در بسیاری از شهرها عراق حکومت نظامی برقرار بود و همین موضوع موجب ورود دیرهنگام تجهیزات موکب داران ایرانی به عراق شد.

وی گفت: این مسأله با طرف عراقی مورد بررسی قرار گرفت و قرار بر این شد که موکب‌داران ایرانی بتوانند از بیستم ماه محرم تا پانزدهم ماه صفر از هر مرزی که می‌خواهند به راحتی وارد کشور عراق شوند در غیر این صورت پس از پانزدهم ماه صفر تنها می‌توانند از مرز سومار تردد کنند. 

زائران پاکستانی و افغانستانی از مرز چذابه برای سفر اربعین اقدام کنند

معاون وزیر کشور به موکب‌داران توصیه کرد: تا قبل از پانزدهم ماه صفر از هر مرزی که می‌خواهند وارد کشور عراق شوند.

میراحمدی با پیش‌بینی عبور ۱۰۰ هزار زائر پاکستانی از مرز ایران برای اربعین، گفت: با همکاری طرف عراقی و طرف پاکستانی مقرر شد که زائران پاکستانی بتوانند به صورت گروهی و فردی از مرز چذابه عبور کنند و وارد کشور عراق شوند. برای زائران افغانستانی هم مرز چذابه به عنوان مرز تردد معرفی شده است.

۰۲/۰۵/۱۹
انتشارات هدهد - Hodhod publication

ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.