انتشارات هدهد

hodhod publication

انتشارات هدهد

hodhod publication

انتشارات هدهد

بسم الله الرحمن الرحیم
«لَهُمُ البُشری فِی الحَیوٰةِ الدُنیا و فی الاخره، لا تبدیلَ لِکلماتِ الله ، ذالک هُوَ الفُوْزُ العَظیم» (یونس 64) آنها را پیوسته بشارت است هم در حیات دنیا (به مکاشفات در عالم خواب) و هم در آخرت (به نعمتهای بهشت). سخنان خدا را تغییر و تبدیلی نیست، این است فیروزی بزرگ.
=========================
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، مَا اخْتَلَفَ الْمَلَوانِ وَ تَعاقَبَ الْعَصْرانِ وَ کَرَّ الْجَدیدانِ وَ اسْتَــقْــبَلَ الْفَرْقَدانِ وَ بَلِّغْ روحَهُ وَاَرْواحَ اَهْلِبَــیْـتِهِ مِنَّا التَّحِیَّةَ وَالسَّلامِ.
بار خدایا بر آقای ما حضرت محّمد و آلش درود فرست به عدد اختلاف رنگها و به عدد سپیده صبحها و زردی غروبهایی که آمده و خواهد آمد و به عدد تکرار شب و روز و به تعداد ستاره هایی که طلوع می کنند و به محضر روح پیامبر اکرم و ارواح طیبّه اهل بیت او از طرف ما درود و سلام برسان.
========================
ارادتمند و ملتمس دعا : غلام غلامان اهلبیت
محمد حسین صادقی - مدیر انتشارات هدهد
شماره مجوز از وزارت ارشاد : ۹۹۹
مذهبی، آموزشی، هنر و ادبیات
09176112253
*************
هدهد ، پیام آور عشق و فرزانگی
مشاوره ، ویرایش و چاپ کتاب
افست - دیجیتال
**************
Mohammad Hossein Sadeghi
Manager of Hodhod Publication
Hodhodzar@gmail.com
00989176112253

۱۳ مطلب در فروردين ۱۴۰۴ ثبت شده است

به گزارش ایسنا، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران اعلام کرد که بر پایة قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیة آثار علمی (مصوب سال ۱۳۹۶ مجلس شورای اسلامی) و آیین‌نامة اجرایی آن (مصوب سال ۱۳۹۸ هیئت وزیران)؛ همة دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، و مؤسسه‌های آموزش ‌عالی، پژوهشی، و فناوری کشور باید تمام‌متن پیشنهاده‌ها (پروپوزال‌ها) و پایان‌نامه‌ها و رساله‌های (پارساهای) دانشجویان و دانش‌آموختگان تحصیلات تکمیلی خود را که بدون طبقه‌بندی هستند، در سامانه‌های پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) همانندجویی و ثبت کنند. برای انجام این قانون، ایرانداک سامانة «همانندجو» را در نشانی TIK.IRANDOC.AC.IR با پشتوانة روزافزونِ تمام‌متن ۶۷۰ هزار عنوان پارسا، ۲۴۶ هزار عنوان پیشنهاده، و ۸۴۴ هزار عنوان مقاله، و ۷۵۰ عنوان کتاب در دسترس همة دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور گذارده است که اکنون بیش از ۵۲ هزار استاد و ۶۱۲ هزار دانشجو در آن عضو هستند.

بر پایة عملکرد مؤسسه‌های زیرپوشش در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳؛ دانشگاه‌های تهران، فردوسی مشهد، و علامه طباطبایی رتبه‌های نخست تا سوم همانندجویی را به دست آورده‌اند. جدول زیر شمار درخواست‌های همانندجویی را برای ۱۰ دانشگاه نخست نشان می‌دهد.

معرفی دانشگاه‌های برگزیده در ثبت و همانندجویی پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها و پیشنهاده‌ها

همچنین در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ دانشگاه‌های ارومیه، اراک و سیستان و بلوچستان، مؤسسه‌های آموزش عالی روزبهان و زند شیراز و دانشگاه سوره بیشترین همکاری را با سامانه همانندجو داشته‌اند.

در میان نشریه‌های علمی عضو سامانة همانندجو؛ نشریه‌های دانشگاه جامع امام حسین (ع)، پژوهش‌های کاربردی روانشناختی، و فصلنامة پژوهش در نظام‌های آموزشی؛ رتبه‌های نخست تا سوم همانندجویی را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ به دست آورده‌اند.

افزون بر این، ایرانداک «سامانة ملی ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده» را در نشانی SABT.IRANDOC.AC.IR راه‌اندازی کرده است که در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ روی هم ۴۸۲ مؤسسه با آن همکاری داشته‌ و نزدیک به ۸۷ هزار پارسا و بیش از ۶۲ هزار پیشنهاده را در آن ثبت کرده‌اند.

با همکاری سازمان امور دانشجویان؛ سامانة ملی ثبت پیشنهاده‌ها، پایان‌نامه‌ها، و رساله‌ها از آبان ۱۳۹۷ پذیرای ثبت برخط نسخة الکترونیکی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانش‌آموختگان ایرانی بیرون از کشور نیز شد. این مدارک پس از کنترل ایرانداک و تأیید آن سازمان، ثبت می‌شوند. در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳، ۴۸۳ پارسا در این سامانه ثبت شده‌اند.
جدول زیر شمار ثبت پارسای بیرون از کشور را برای ۱۰ کشور نخست نشان می‌دهد.
معرفی دانشگاه‌های برگزیده در ثبت و همانندجویی پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها و پیشنهاده‌ها
جدول‌های زیر نیز آمار ثبت پارسا و پیشنهاده را در هر منطقة آمایش آموزش عالی، برای پنج دانشگاه با بیشترین عملکرد نشان می‌دهند.

۲۸ فروردين ۰۴ ، ۲۱:۲۹
انتشارات هدهد - Hodhod publication

هو العلی العظیم
گرامی باد یاد شهیدان بزرگوار اسلام به افتخار همنامی با حضرت عبدالعظیم حسنی علیهم السلام
شهید  سیدکاظم عبدالعظیمی ابرقوئی  ۱۳۶۷/۰۱/۰۱  شیراز

شهید عبدالعظیم مددی، ۵/١١/١٣٧۴ شیراز
شهید عبدالعظیم سلیمانی ۱۳۶۴ زرین دشت
شهید  عبدالعظیم رضائی  ۱۳۷۴  شیراز
شهید عبدالعظیم براتی حقیقی ۱۳۶۱ فیروزآباد
شهید  سیدعبدالعظیم موسوی جشنی  ۱۳۶۶  بوانات
شهید عبدالعظیم فیروزی ۱۳۶۷ فسا
شهید عبدالعظیم زارع ۱۳۶۷/۰۲/۱۸ بیضاء

شهید عبدالعظیم محمد پور، از یاسوج، گردان فجر، لشکر المهدی، یاسوج، 25/12/1363 عملیات بدر، شرق دجله


نثار وجود مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی و ارواح مطهر تمام شهدای عزیز بخصوص این شهیدان گرامی، و اموات شان و سلامت و سعادت بازماندگانشان و حاجتروا شدن صلوات فرستندگانشان چهارده صلوات با و عجل فرجهم.....
دوستان گرامی، اگر شهیدی بنام یا فامیل عبدالعظیم می شناسید نام شریفش را پیامک کنید به 09176112253 تا در کنار بقیه شهدا زینت بخش این صحیفهٔ مجازی گردند. یاعلی عالی اعلا

۲۵ فروردين ۰۴ ، ۲۱:۵۸
انتشارات هدهد - Hodhod publication

به‌گزارش روابط عمومی دانشگاه شیراز، در پی صدور حکم انتصاب دکتر علیرضا افشاری‌فر، به‌عنوان سرپرست جدید دانشگاه شیراز از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، صبح امروز (شنبه ۲۳ افروردین‌ماه ۱۴۰۴)، با استقبال رئیس پیشین دانشگاه، اعضای هیئت‌رئیسه، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و مدیر حراست دانشگاه، دکتر افشاری‌فر در دفتر ریاست دانشگاه حضور یافت و نخستین روز کاری خود را آغاز کرد.

در این نشست از زحمات دکتر محمد مؤذنی، در زمان تصدی ریاست دانشگاه شیراز قدردانی شد و اعضای هیئت‌رئیسه آمادگی خود را برای هرگونه همکاری سازنده در زمینه‌ی ارتقای جایگاه علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه با سرپرست جدید دانشگاه اعلام کردند.

۲۴ فروردين ۰۴ ، ۲۲:۴۵
انتشارات هدهد - Hodhod publication

فرشته گفت: بخوان... شد سؤال ما آغاز

چگونه گفت بخوان؟ با اشاره یا آواز؟

هوالجمیل

مثنوی : فرشته چیست....؟

فرشته چیست؟ ملائک چه خلقتی دارند؟

کجاست وادی آنها؟ چه هیئتی دارند؟

چگونه سجده به بابا بزرگ ما کردند؟

به روی خاک؟ و یا سجده در فضا کردند؟

ادامه در وبلاگ دیگرم : https://kowsariyeh.blog.ir/post/15

۱۸۰ بیت از ص ۳۵۵ تا ۳۶٢ کتاب شریف کوثریه

سرودهٔ ارادتمند : محمد حسین صادقی

https://bayanbox.ir/info/6575161468665309906/kowsariye

۱۹ فروردين ۰۴ ، ۰۲:۰۴
انتشارات هدهد - Hodhod publication
چند ملاحظه درباره اخبار جنگ!

درباره ماجرای حمله نظامی به ایران که این روزها در صدر اخبار سیاسی جهان قرار گرفته چند پرسش و ملاحظه اساسی وجود دارد:
آیا دشمنان می‌خواهند و مایل هستند به ایران حمله نظامی کنند؟
بله؛ این از روز اول جزء آرزوهای آنان بوده است. کاری که در بسیاری از کشورهای جهان دنبال کرده و می‌کنند. تجاوز نظامی در ذات و سیره تاریخی آنان وجود دارد. کافیست به تاریخچه استعمارگری استعمارگران نگاهی بیندازیم. مثلا بعد از جنگ های سال۲۰۰۱ و ۲۰۰۳ خود را مهیای حمله قطعی به ایران کردند، اما به دلایل فوق‌العاده مهمی که شرح آن مجال دیگری می‌طلبد نتوانستند عملیات تهاجم نظامی علیه ایران را پیاده کنند.

آیا استعمارگران کنونی، می‌توانند به ایران حمله کنند؟
پاسخ این است اگر این امکان برای آنان فراهم بود، در این زمینه کمترین تردید به خود راه نمی‌دادند. اما محاسبات آنان و خاصه تبعات مخاطره‌آمیز جنگ، هیچگاه اجازه تجاوز نظامی به ایران را به استعمارگران نداده است. این محاسبات کماکان پابرحاست. تجربیات و اسناد قطعی و متعدد نشان داده انسجام داخلی و اراده و توانمندی در عکس‌العمل به تهدید و تهاجم، کلیدی‌ترین عامل در بازداشتن دشمنان از هر گونه شرارت علیه ایران اسلامی بوده است.

موضع و واکنش ایران در زمینه تجاوز نظامی چیست؟
ایران هیچ گاه آغازگر هیچ جنگ و نزاعی نبوده است. اما در عین حال از طریق اعمال سیاست بازدارندگی به دنبال دفع تهدیدات استعمارگران و آرامش کشور بوده است. در مقطع کنونی که دشمنان در حال تهدید هستند، بخش نظامی‌ و هجومی کشور در آمادگی کامل قرار دارد و تمام دارایی‌ها و منافع استعمارگران در منطقه را مورد شناسایی قرار داده‌اند. ایران به برخی کشورهای منطقه که میزبان پایگاه‌های نظامی دشمنان هستند، هشدارهای لازم را ارسال کرده است. ایران در اجرای عملیات شلیک چند صد و بلکه چند هزار موشک به دارائی دشمنان در منطقه در صورت تعرض به خاک ایران، کمترین تردیدی به خود راه نخواهد داد. همین خود عاملی مهم در پائین آمدن وقوع تهاجم به سرزمین ایران محسوب می‌شود.

معنای تمرکز تجهیزات نظامی دشمنان در منطقه غرب آسیا چیست؟
از مدت‌ها پیش این باور جدی وجود داشت که اگر حضور ناوها و هواپیماهای دشمنان در منطقه و خاصه خلیج‌فارس تقویت شد، این یعنی منتفی شدن تهدید نظامی و برجسته شدن عملیات روانی و اثرگذاری بر بخش‌ها و شاخص‌های اجتماعی، اقتصادی و سیاسی کشور. همواره این اعتقاد در بخش کارشناسی نظامی کشور وجود داشته که در هنگامه خطر و جنگ دشمنان امکانات نظامی را از تیررس موشک‌های نقطه زن ایران خارج می‌سازند نه این‌که در تیررس قرار دهند . در عملیات روانی دشمنان بدنبال آن هستند تا چیزی را که در تهاجم نظامی نمی‌توانند بدست بیاورند در فضاسازی‌های تبلیغاتی کسب کنند. همه حواس ها باید در این نقطه متمرکز شود؛ جدی‌ترین نقطه تهدید دقیقا از همین جا نشأت می‌گیرد. پرچم بالاست🇮🇷✌️@mrtahlilgar1
۱۶ فروردين ۰۴ ، ۱۵:۱۹
انتشارات هدهد - Hodhod publication

*۱۲فروردین، روز شکوه و افتخار*٤٦سال مقاومت، حماسه و اقتدار مبارک

در آینهٔ تاریخ، ۱۲ فروردین ۱۳۵۸، روزی است که ملت ایران با اقتدار، «آری» گفت به استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی. این روز، یادآور رشادت شهدایی است که با خون پاکشان، نهال انقلاب را آبیاری کردند و امروز، سایه‌سار عزت ایران اسلامی شده است.

**جمهوری اسلامی، میوهٔ درخت انقلاب**، ثمرهٔ مجاهدت‌های مردان و زنانی است که برای سربلندی ایران، از جان خود گذشتند. امروز، در سایه‌ی وحدت و ایمان، ایران قوی‌تر از همیشه، در مسیر پیشرفت و عدالت گام برمی‌دارد.

**تقدیم به شهدا** که آرمان‌هایشان، چراغ راه ماست.
**سلام بر ایران**، سرزمینی که با همت مردمش، همیشه سربلند و پیروز است.
دوازدهم فروردین مبارک باد!** 🇮🇷

۱۳ فروردين ۰۴ ، ۲۰:۵۷
انتشارات هدهد - Hodhod publication

رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان کردند: اگر از طرف آنها -آمریکایی ها و رژیم صهیونیستی- شرارتی انجام بگیرد قطعاً ضربه متقابل محکم خواهند خورد.
‌به گزارش ایسنا، گزیده بیانات حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در خطبه های نماز عید فطر در مصلی امام خمینی (ره) به شرح زیر است:

۱۲ فروردين ۰۴ ، ۱۴:۳۶
انتشارات هدهد - Hodhod publication
عمده مشکل دانشگاه بزرگ و قدیمی کشور فرسودگی ساختمان و تجهیزات است

تهران- ایرنا- رئیس دانشگاه شیراز گفت: مشکل مشترک دانشگاه‌های قدیمی و بزرگ ایران کمبود اعتبارات پژوهشی، فرسودگی تجهیزات آزمایشگاهی، فرسودگی ساختمان‌ها و تاسیسات دانشگاه‌ها است.

محمد موذنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: خوابگاه دانشگاه شیراز بیش از ۵۵۰ هزار مترمربع زیربنا دارد و اعتباراتی که برای تعمیر و تجهیز این مجموعه‌ها اختصاص یافته برای این مساحت کافی نیست. برای مثال ما سه بلوک خوابگاه متاهلی مطهری داریم که تنها یک بلوک فعال است و مابقی از چرخه استفاده خارج شده‌ و انتظار می رود در بودجه سال آینده دانشگاه‌ تجدیدنظر شود تا بتوانیم مشکلات را برطرف کنیم.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه شیراز ۲ بلوک ۵۰ واحدی دارد که برای بازسازی تخلیه شده است، ادامه داد: یکی از خیرین دانش آموخته دانشگاه شیراز نیز اقدام به ساخت یک مجموعه ۱۳۲ واحدی کرده که در مرحله نخست نزدیک به ۵۰ درصد پیشرفت کار داشته است.

ارتباط دانشگاه شیراز با دانشگاه‌های روسیه

۱۰ فروردين ۰۴ ، ۲۳:۳۳
انتشارات هدهد - Hodhod publication
❌ راز امارات عربی متحده....

⏪ امارات، چرا می‌خواهد در امور همه کشورهای دور از خود، دخالت کند، یمن، لیبی، سوریه و در نهایت سودان و فلسطین؟

راز "امارات" که کمتر کسی می‌داند.

🔹جمال ریان، خبرنگار رسانه:
هیچ کس نمی داند کشوری مانند "امارات"، که مساحت آن کوچک است و بیش از 75هزار کیلومتر مربع نیست، و جمعیت بومی آن، که هنوز از (800) هزار نفر بیشتر نشده است، چگونه می تواند شاهد چنین رنسانس سریع باشد. !!!

🔹«امارات تاریخ سیاسی، جنبش های آزادیبخش و نهادهای فرهنگی و فکری ندارد.
آیا شیخ زاید سوره یاسین را در آن دمید تا یک شبه با ساخت و ساز و بازسازی رونق یابد که یکی از توسعه یافته ترین اقتصادهای غرب آسیا را دارد..؟!!

🔹و اما واقعیت:
یهودیان پشت تأسیس «پروژه امارات» هستند، جایی که «یهودیان ثروتمند» در غرب به فکر ایجاد یک شهرک یهودی در خاورمیانه بودند که حامی منافع آنها بدون نیاز به مقابله با منافع مالی و تجاری و سیاسی دولت "مادر" باشد

از سال 1971 که سال تاسیس آن است، غرب تصمیم گرفت که امیرنشین‌ها را به ۶ و سپس به ۷ امارت تقسیم کند و هر امیرنشین دارای یک امیر، ارتش، پلیس، امنیت و غیره باشد.
در حالی که إمارت ابوظبی بیش از سه چهارم این منطقه را اشغال کرده است.این شیوه به خاطر این است که اماراتی‌ها قادر به تشکیل یک دولت نباشند.

حتی اگر طبق آمار رسمی بپذیریم که جمعیت امارات 750هزار نفر است.
این در برابر تعداد خارجیان مقیم امارات هیچ است که تعداد آن‌ها (9) میلیون نفر از (200) ملیت و (150) قومیت مختلف است!!!
حتی اگر کل جمعیت به یک دستگاه اطلاعاتی و امنیتی و ارتش تبدیل می شد، نمی‌توانند از کشور خود محافظت کنند..!!!

🔹چیزی که در مورد امارات حیرت انگیز است این است که وقتی وارد می شوید انگار در یک کشور اروپایی یا یکی از کشورهای پیشرفته آسیایی هستید که در آن نظم سخت، معاملات حرفه‌ای، نظم و انضباط بالا و تمیزی خیابان‌ها را شاهد هستید.
اما یافتن شهروند «بومی» دشوار است و نیز کلیه معاملات از فرودگاه تا مسکن در اختیار خارجی هاست.
تعدادی عرب از کشورهای مختلف نیز وجود دارند، فرودگاه آن را که به سختی می‌توانید تعداد پروازهای آن را بشمارید با بزرگترین فرودگاه های جهان رقابت می کند، از نظر ظرفیت و خدمات و تعداد کشتی ها و کشتی‌های موجود در بنادر هم حساب کنید،حیرت زده می‌شوید

🔹آیا معقول است که یک «اماراتی» که تفکرش ساده است و آرزوهای معمولی دارد، این دستگاه پیچیده را اداره کند..؟!!

🔹امارات متحده عربی به طور کلی، و ابوظبی به طور خاص دارای بالاترین درصد افراد ثروتمند در جهان با تعداد تقریبی 75هزار میلیونر است، در حالی که یهودیان ثروتمند بالاترین درصد آنها را تشکیل می دهند.
این کار فراهم کردن یک محیط امن برای این ذخیره مالی بزرگ است.
بنابراین، جای تعجب نیست که کسی که محمد بن زاید را با دست به سوی «اسرائیل» هدایت کرد، میلیونر یهودی «حیم سابان» بود

🔹امارات فقط ساختمانهای مرتفع، خیابانهای زیبا، و مبادله تجارت، ماشین آلات کارخانه ها و کارگاه‌ها نیست.
این یک سازش برای توطئه علیه ملت‌ها است.

سوال مهم:
امارات متحده عربی به چه چیزی نیاز دارد که اکنون او پنجمین کشور در هزینه های تسلیحاتی است؟!!!
ارتشش کجاست؟!!!
و از چه مرزهایی دفاع می‌کند؟!!!

🔹پاسخ:
همه این تسلیحات، چه معاملاتشان اعلام شود و چه نشود به سمت توطئه علیه کشورهای منطقه می رود، چرا که هیچ کشور عربی یا اسلامی در منطقه وجود ندارد که امارات در مسائل اقتصادی، سیاسی و... آن دخالتی نداشته باشد. و از لحاظ امنیتی در آن کشور هرج و مرج ایجاد می کند.

🔹سوال:
آیا خانواده آل زاید این همه هوش دارند که این تعداد پرونده پیچیده را مدیریت کنند؟
آیا این همه دخالت گسترده در امور کشورهایی که هزاران کیلومتر از امارات دورتر است به نفع شیوخ امارات است؟!!!

🔹سوال:
چرا سرمایه‌داران اماراتی به جای بادیه نشینان اصلی و بومی، مستقیماً بر «امارات» حکومت نمی‌کنند؟

🔹پاسخ این سوال در کتاب: یهودی جهانی نوشته هنری فورد، مالک شرکت فورد در سال 1921، داده می‌شود که می‌گوید:
"یهودیان ترجیح می‌دهند عالم را از پشت سر و به طور مخفیانه رهبری کنند".
🔹سوال دیگر:
چرا برای جابه‌جایی سرمایه ها به جای «امارات» «اسرائیل» را انتخاب نکردند، به خصوص که سرزمین فلسطین ، در زیبایی طبیعتش فراوان است و موقعیت جغرافیایی و موقعیت مهمی دارد. و منظره دریا آن نیز زیباست؟

🔹پاسخ:
«اسرائیل» برای سرمایه گذاری مناسب نیست، زیرا یک «سنگر نظامی» است و هر لحظه در معرض تهدید است و تعامل تجاری با آن در منطقه نیز نامطلوب است.
یعنی: «نا امن»است، و نمای در آن یهودی است!

⏪ نکته :
«امارات» یک شهرک اسرائیلی است، که از سال 1971... ایجاد شده است، پ
حالا متوجه شدید امارات چیست⁉️
۱۰ فروردين ۰۴ ، ۱۰:۵۲
انتشارات هدهد - Hodhod publication

راهپیمایی امسال یکی از بهترین راهپیمایی‌های روزقدس خواهدبود

رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی درخصوص راهپیمایی روز جهانی قدس، فرمودند: راهپیمایی امسال یکی از بهترین، پرشکوه‌ترین و باعزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی، امشب در پیامی تلویزیونی اهمیت راهپیمایی امسال روز قدس را بیشتر از سال‌های قبل ارزیابی و تأکید کردند: إن‌شاءالله راهپیمایی امسال، یکی از بهترین، پرشکوه‌ترین و باعزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود.

رهبر انقلاب در پیام خود با اشاره به اینکه راهپیمایی روز قدس همواره نشانه اتحاد و اقتدار ملت ایران است، گفتند: این راهپیمایی همچنین نشانه این است که ملت ایران بر سر اهداف مهم و سیاسی و اساسی خود پایدار و با استقامت است و شعار حمایت از فلسطین را رها نخواهد کرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای راهپیمایی روز قدس را از افتخارات ملت ایران برشمردند و خاطرنشان کردند: ملت ایران در چهل و شش سال گذشته با دهان روزه و در شرایط مختلف آب و هوایی در راهپیمایی روز قدس شرکت کرده است و این حضور نه تنها در شهرهای بزرگ بلکه در شهرهای کوچک و روستاها نیز بوده است.

ایشان اهمیت راهپیمایی روز قدس امسال را بیشتر از سال‌های گذشته دانستند و افزودند: ملت‌های دنیا و آنهایی که با نظام اسلامی آشنایی دارند، طرفدار ملت ایران هستند ولی برخی از سیاستها و دولتها که مخالف جمهوری اسلامی هستند، با تبلیغات علیه ملت ایران اینگونه وانمود می‌کنند که میان ملت ایران اختلاف و ضعف وجود دارد اما راهپیمایی روز قدس همه این ترفندها و سخنان باطل را ابطال خواهد کرد.

رهبر انقلاب اسلامی در پایان اظهار امیدواری کردند با کمک و لطف خداوند متعال راهپیمایی روز قدس امسال یکی از بهترین و پرشکوه‌ترین و با عزت‌ترین راهپیمایی‌های سال‌های اخیر باشد.

۰۹ فروردين ۰۴ ، ۰۴:۴۶
انتشارات هدهد - Hodhod publication